+31 76 - 5331331

Glasvezel Riekerpolder in Amsterdam

Op Businesspark Riekerpolder in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Businesspark Riekerpolder

Elke locatie in Riekerpolder heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Riekerpolder, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

IP Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelaansluiting. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. IP Visie biedt u een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP) waar u een selectie uit kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden ingezet met een SIP-trunk om te genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u hiervan toch gebruik te kunnen maken? Dan kunt u deze functionaliteit huren met Hosted Telefonie.