+31 76 - 5331331

Glasvezel Overhoeks in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Overhoeks in Amsterdam ligt een glasvezelnetwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een breedband aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Levertijd glasvezel op bedrijventerrein Overhoeks

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Overhoeks komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.