+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostelijk Havengebied in Amsterdam

In het Oostelijk Havengebied van Amsterdam ligt een glasvezelnetwerk. Bedrijven die in dit gebied gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven voor een zakelijke glasvezel aansluiting in de Amsterdam Eastern Docklands zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten over slechts één verbinding te transporteren. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende is voor de behoeften van uw organisatie, dan kunt u op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel in het Oostelijk Havengebied delen

Het delen van Zakelijk Glasvezel met een andere partij is mogelijk om zo op de kosten te kunnen besparen. Het is hierbij echter wel vereist dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Indien gewenst kan de hoofdcontractant ervoor kiezen om een deel van de kosten door te rekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.