Glasvezel Landlust in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Landlust in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Amsterdam ligt het bedrijventerrein Landlust. Het terrein beschikt over een oppervlakte van ongeveer 8,5 hectare.

Glasvezelverbinding in Landlust bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.