+31 76 - 5331331

Glasvezel Houthavens in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Houthavens in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw glasvezelaansluiting. Over deze verbinding lopen data en telefonie gescheiden van elkaar. Hierbij heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden ingezet met een SIP-trunk om te profiteren van alle voordelen van IP. Daarnaast kunt u de functionaliteit van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie

Deel uw glasvezelverbinding in Houthaven

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.