+31 76 - 5331331

Glasvezel Hemhavens in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Hemhavens in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Hemhavens

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op de Hemhavens komt veel kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit pakweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren waardoor de levertijd verder oploopt. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit en meer...

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.