+31 76 - 5331331

Glasvezel Gembo-Terrein in Amsterdam

Op het Gembo-Terrein in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Gembo-Terrein bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten om uw telefoonverkeer af te laten handelen via het IP-netwerk. Wanneer u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om deze te voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren, zonder dat u zelf dure investeringen hoeft te verrichten.