+31 76 - 5331331

Glasvezel Food Center in Amsterdam

Op het Food Center in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) te koppelen koppelen. Zo ontstaat er een centrale infrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met een Ethernet-VPN of doormiddel van een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk gemakkelijker doordat er een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of uw servers in het datacenter via een VLAN.

Zakelijk Glasvezel op Food Center delen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om kosten te besparen. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de kosten voor een glasvezelverbinding doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen van een gedeelde glasvezelverbinding zijn afgeschermd en dus niet zichtbaar voor de overige partijen.