+31 76 - 5331331

Glasvezel Cruquiusweg in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Cruquiusweg in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Cruquiusweg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Hoofdzakelijk zijn dit enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. De keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient ook opgegeven te worden. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan gevuld worden met een hoop aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor wordt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s.

Meer informatie over de ontwikkelingen op dit bedrijventerrein kunt u vinden op www.cruiquis.nl