+31 76 - 5331331

Glasvezel Cornelis Douwes in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Cornelis Douwes in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infra, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op Cornelis Douwes

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Cornelis Douwes zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Een bepalende factor voor de geldende tarieven op uw bedrijfslocatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige kosten voor een glasvezelaansluiting vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel en alle mogelijkheden voor uw locatie.

Glasvezeldiensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zakelijk Glasvezel is niet af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende glasvezeldiensten. Dit zijn diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet-VPN, Alarm over IP en nog véél meer. De hoeveelheid diensten wat afgenomen kan worden wordt bepaald door de glasvezelverbinding. U kunt net zolang diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt op uw glasvezelaansluiting.