+31 76 - 5331331

Glasvezel Buiksloterham in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Buiksloterham in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Buiksloterdam

De oplevering van een nieuwe glasvezelaansluiting neemt 3 tot 4 maanden in beslag. Dit komt doordat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand op bedrijventerrein Buiksloterham aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, waarbij er verscheidene vertragende factoren op kunnen treden. Denk hierbij aan obstakels op de route (snel- / waterwegen), tekort aan capacitei, maar ook zaken als bouwvak, vorst, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

Bellen via uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier af te handelen. Zowel data als telefonie worden hierbij getransporteerd over dezelfde verbinding. IP Visie biedt hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Wanneer u uw eigen telefooncentrale wenst in te zetten om van de voordelen van VoIP te profiteren, dan kan er het beste gekozen worden voor een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch van VoIP gebruik te maken? Dan kunt u een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag met Hosted Telefonie.