+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Trade Park Zuidoost in Amsterdam

Op het bedrijvencentrum Trade Park Zuidoost in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst heeft u de keuze uit een hoop aanvullende diensten. Dit zijn voornamelijk diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN en nog veel meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de glasvezelverbinding. U kunt diensten net zolang blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum Trade Park Zuidoost aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. In de aanvraag zal opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. De eventuele behoefte naar extra (vaste) IP-adressen kan ook gewoon in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u bij een van onze consultants terecht.