+31 76 - 5331331

Glasvezel Amsterdamse Poort in Amsterdam

In het bedrijvengebied Amsterdamse Poort in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding in Amsterdamse Poort

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Amsterdamse Poort

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Amsterdamse Poort een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.