+31 76 - 5331331

Glasvezel Amstel Business Park in Amsterdam

Op het Amstel Business Park in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit glasvezelnetwerk. De tarieven van de glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur. Dit geldt zowel voor Amstel Business Park West als Amstel Business Park Oost.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Amstel Business Park

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een glasvezelverbinding op het Amstel Business Park komt er een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt uit ongeveer 20 deelprocessen, waarbij er levertijd vertragende factoren kunnen meespelen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP). Om te kunnen profiteren van de voordelen van IP is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale uit te rusten met een SIP-trunk. Daarnaast kan met Hosted Telefonie de functionaliteit van een telefooncentrale worden gehuurd, zonder dat u hiervoor zelf investeringen hoeft te verrichten.