+31 76 - 5331331

Glasvezel Amerikahaven in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Amerikahaven in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het daarbij mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid tot maximaal 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Amerikahaven

Ieder bedrijfspand in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook op bedrijventerrein Amerikahaven. Een bepalende factor voor de geldende tarieven op uw locatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden verbonden met het glasvezelnetwerk. Voer een Postcodecheck uit om direct een prijsopgave te ontvangen voor een glasvezelverbinding op uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Amerikahaven.