+31 76 - 5331331

Glasvezel Alfa Driehoek in Amsterdam

In de zogenaamde Alfa Driehoek in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aan te sluiten op het zakelijke glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van diverse factoren zoals onder andere de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven voor Alfa Driehoek

De glasvezeltarieven voor de Alfa Driehoek zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw bedrijfspand komen tot stand door de afstand tussen uw pand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de actuele tarieven voor uw bedrijfslocatie in de Alfa Driehoek

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.