+31 76 - 5331331

Glasvezel De 1800 Roeden in Amsterdam

Op bedrijventerrein de 1800 Roeden in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die veel voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Het is ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook realiseerbaar om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN naar uw serverapparatuur wordt opgezet.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de 1800 Roeden

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren op de 1800 Roeden. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering van een glasvezelaansluiting kunnen doen vertragen. Dit zijn voornamelijk zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...


Meer informatie over bedrijventerrein De 1800 Roeden is beschikbaar op: www.1800roeden.nl