+31 76 - 5331331

Glasvezel Amsterdam

Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op glasvezel. Meerdere carriers hebben een glasvezelnetwerk liggen in Amsterdam, zodat u vrijwel overal in de stad voor een aantrekkelijk tarief op glasvezel aangesloten kan worden.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Amsterdam

Vanwege de aanwezigheid van de AMS-IX als één van de grootste internetknooppunten ter wereld hebben vrijwel alle grote providers glasvezel liggen in delen van Amsterdam. Via het netwerk van AMS-IX wordt een zeer groot deel van het internationale netwerkverkeer en het Nederlandse netwerkverkeer afgehandeld. Deze situatie zorgt er voor dat ondernemers in Amsterdam vaak een ruime keuze hebben in de mogelijkheden. Vanouds heeft KPN het grootste netwerk in Amsterdam. Op diverse locaties in de stad staan grotere en kleinere centrales, die onderling met glasvezel verbonden zijn. Deze centrales bedienen alle bedrijventerreinen en woongebieden. Al vele jaren terug is Amsterdam ambitieus van start gegaan op het gebied van glasvezel. Helaas heeft dat niet altijd geleid tot goede resultaten. dat is ook de reden dat het oorspronkelijke Glasvezelnet Amsterdam wordt opengesteld voor andere partijen.

Kosten glasvezel Amsterdam

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezel netwerk worden er twee soorten kosten berekend. De eenmalige kosten en de maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich ten opzichte van de glasvezel infrastructuur in Amsterdam zich bevindt. De kosten die per maand berekend worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor het internet en de contractduur. Benieuwd wat glasvezel voor uw bedrijf in Amsterdam kost? Doe de postcodecheck en u weet direct wat de kosten zijn.

Voordelen glasvezel Amsterdam

Glasvezel Amsterdam kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden doordat u beschikt over een groeipad op het gebied van bandbreedte en diensten. Ook is een glasvezelverbinding vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of kabelverbindingen. Dit komt doordat glasvezelverbindingen symmetrisch zijn. Dat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit samen met de hoge up-time zorgt dat glasvezel uitermate geschikt is voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

  • Vele male sneller dan ADSL, VDSL en kabel
  • Modulair van opbouw en schaalbaar
  • Toekomstvast door oneindig groeipad
  • Up-time SLA van 99,9 % of hoger

Overige locaties in Amsterdam:

Jordaan, Grachtengordel, IJburg, Watergraafsmeer, Dapperbuurt, Duivendrecht, Osdorp, Slotervaart, Geuzenveld, Amsterdam-Zuid, Zuiderhof, Zuidas, Bedrijvencentrum Teleport Towers

In het aansluitgebied van Reggefiber is IP Visie in staat om een Internet only dienst met vaste IP adressen te leveren. Dit is een ideale oplossing voor kleine ondernemers en ZZP'ers