Glasvezel Amstenrade

In Amstenrade zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Amstenrade beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk glasvezel in Amstenrade

Zakelijk Glasvezel in Amstenrade kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf op een glasvezel netwerk is aangesloten beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van diensten en snelheid. Met Zakelijk glasvezel kunnen snelheden tot wel 1.000 Mbit/s worden behaald waardoor glasvezelverbindingen vele malen sneller zijn dan ADSL, VDSL of kabelverbindingen. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch. Dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid en dus over dezelfde capaciteit beschikken. Daarbij zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere (online) diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Samen met een hoge up-time van wel 99,9% is Zakelijk glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Zeer stabiel & uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Internet over Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk glasvezel bent u verzekerd van een betrouwbare en bovendien veilige internetverbinding. Daarbij kunt u genieten van hoge internetsnelheden van wel 1 Gbit/s. Bij Zakelijk glasvezel wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd waarmee u over de mogelijkheid beschikt om waar dan ook ter wereld dataverkeer naar toe te verzenden of te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om met Zakelijk internet over een glasvezelverbinding ook allerlei vormen van communicatie uit te wisselen zoals pintransacties of VoIP telefonie.


Amstenrade maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen