+31 76 - 5331331

Glasvezel De Loeten in Amstelveen

Op bedrijventerrein de Loeten in Amstelveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd op de Loeten

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Loeten bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor de oplevering kan vertragen. Denk hierbij voornamelijk aan omstandigheden als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Loeten

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult in een aantal zaken moeten opgeven in de aanvraag. Zo dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u graag gebruik wenst te maken. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook gewoon in de aanvraag worden opgegeven. Verder dient u ook een keuze te maken voor de router. U heeft hierbij de keuze uit een managed en unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Loeten aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants. Voor een prijsopgave voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Loeten kunt u gebruikmaken van de Glasvezel Postcodecheck.