+31 76 - 5331331

Glasvezel Legmeerdijk in Amstelveen

Op het bedrijventerrein Legmeerdijk in Amstelveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding op Legmeerdijk delen

Het is mogelijk om de kosten voor een glasvezelverbinding te delen net een andere partij om zo te besparen op de kosten. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal aangesteld moeten worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de verbinding en betaalt hiervoor de aanleg- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle diensten afgeschermd van de overige partijen.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.