+31 76 - 5331331

Glasvezel Legmeer in Amstelveen

Op het bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel heeft u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over een enkele verbinding. Is de behoefte naar meer capaciteit groter dan 1 Gbit/s? Dan kunt u op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit bij IP Visie laten vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Legmeer

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Legmeer komt er een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond, etc.