+31 76 - 5331331

Glasvezel Bovenkerk in Amstelveen

Op het bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Bovenkerk

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook op bedrijventerrein Bovenkerk. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Bovenkerk met onze uitgebreide postcodecheck.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. Een zakelijke glasvezelverbinding is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kunt u op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit laten uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s.