+31 76 - 5331331

Glasvezel Amstelveen-Zuid in Amstelveen

Op het bedrijventerrein Amstelveen-Zuid in Amstelveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Controleer de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Amstelveen-Zuid

Op bedrijventerrein Amstelveen-Zuid gelden unieke glasvezeltarieven per bedrijfslocatie. Deze tarieven komen tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk te bepalen. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding kunnen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in de tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Amstelveen-Zuid.