+31 76 - 5331331

Glasvezel Amstelveen

In Amstelveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op hetglasvezel netwerk. Amstelveen beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor vrijwel overal binnen de gemeente tegen gunstige tarieven een aansluiting gerealiseerd kan worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Amstelveen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Amstelveen

In nieuwe wijken van Amstelveen worden glasvezelnetwerken aangelegd. In de wijken Waardhuizen, Groenelaan en Middenhoven wordt glasvezel gecombineerd met een upgrade van het bestaande kopernetwerk Vanuit de telefooncentrales komt er namelijk glasvezel naar de verdeelkasten in de buurten (FttC). Deze kasten worden zodanig aangepast dat zij via het bestaande kopernetwerk hogere snelheden kunnen leveren. Op deze manier wordt het netwerk geschikt gemaakt voor Interactieve TV, bellen en internet voor consumenten. Daarnaast zijn er op de bedrijvenlocaties Bavinckhouse, Burgemeester Colijnweg, Commerce Parc, de Bovenlanden, Groenelaan-Rooie Rug, Kronenburg, Middenhoven, Poortwachter, Startbaan en Westwijk en Zonnestein voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zakelijk Glasvezel in Amstelveen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel in Amstelveen doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er zal ook in de aanvraag aangegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezeltarieven in Amstelveen

Zakelijk glasvezel in Amstelveen kent net als in de rest van Nederland zijn eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Een bepalende factor voor de glasvezeltarieven in Amstelveen is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe korter deze afstand bedraagt, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding voor u zullen uitvallen. Doormiddel van onze Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de mogelijkheden en actuele tarieven voor Zakelijk glasvezel in Amstelveen.

Vestiging(en) verbinden met Zakelijk glasvezel

Door eventueel 2 of meer vestigingen aan elkaar te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur. Hiermee kunt u het beheer vereenvoudigen en zijn data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen doormiddel van glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Om de Quality of Service optimaal te gebruiken kunt u gebruik maken van van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen, met eigen firewalls over het internet. Tevens is het ook mogelijk om naast uw vestigingen ook een directe koppeling te realiseren naar een datacenter, waar uw applicaties en servers zich bevinden. Hierdoor wordt met name werken in de Cloud veel aangenamer omdat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw eigen kast of apparatuur.