+31 76 - 5331331

Glasvezel Amstelhoek

In Amstelhoek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Amstelhoek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Sluit uw contract voor Zakelijk Glasvezel af in Amstelhoek

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige- en maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Zakelijk Glasvezel in Amstelhoek aanvragen

Als u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Amstelhoek maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen