+31 76 - 5331331

Glasvezel Bernseweg in Ammerzoden

Op het bedrijventerrein Bernseweg in Ammerzoden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Bernseweg

In elke locatie in Bernseweg gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Bernseweg in onze glasvezel postcodecheck.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op de Bernseweg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Bernseweg. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.