+31 76 - 5331331

Glasvezel Ammerzoden

In Ammerzoden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ammerzoden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ammerzoden die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Bernseweg en Uilecoten.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Ammerzoden

Voor Zakelijk Glasvezel zijn er standaard een drietal contracttermijnen. U kunt ervoor kiezen om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract tekent met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijkere tarieven van zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan kunt u ervoor kiezen om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.


Ammerzoden maakt onderdeel uit van de gemeente Maasdriel