+31 76 - 5331331

Glasvezel Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort

Op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Wanneer u van VoIP telefonie gebruik wenst te maken en wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wilt u wel profiteren van de voordelen van IP? Dan biedt Hosted Telefonie een ideale oplossing waarbij u deze functionaliteiten kunt huren, zonder hier zelf investeringen voor hoeven te verrichten.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef

Door een glasvezelverbinding te delen met andere partijen kan er worden bespaard op de kosten. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het echter wel vereist dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige aanlegkosten en de maandelijkse kosten. Gebruikelijk is het hierbij dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Het is voor alle partijen mogelijk om aanvullende diensten direct bij IP Visie af te nemen, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Daarnaast staan alle afgenomen diensten los van elkaar en zijn deze niet zichtbaar voor de overige partijen.