+31 76 - 5331331

Glasvezel Vathorst in Amersfoort

Op het bedrijventerrein Vathorst in Amersfoort ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Dit geldt zowel voor Vathorst-Noord als Vathorst-Zuid.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren over uw glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie gescheiden verstuurd over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor de ideale oplossing, zonder dat u hiervoor zelf investeringen hoeft te verrichten.

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Vathorst

Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een oplevertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Vathorst komt er een hoop kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Iedere oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over verschillende partijen die uiteindelijk allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er ook onvoorziene omstandigheden optreden waardoor de oplevering vertraagd kan worden. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...