+31 76 - 5331331

Glasvezel De Isselt in Amersfoort

Op het bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het koppelen van vestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Door 2 of meer bedrijfsvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op diverse manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel te bouwen, met daarbij eigen firewalls over het internet. Tevens is het ook mogelijk om een koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en data zich bevinden. De werkzaamheden in de Cloud worden zo veel gemakkelijker doordat er een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in de patchkast of in het datacenter via een VLAN.

Glasvezel op bedrijventerrein Isselt bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u wilt beschikken over een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien extra (vaste) IP-adressen gewenst zijn, dan kan dit ook gewoon in de aanvraag worden opgegeven. U kunt met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel terecht bij een van onze consultants.