+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoef in Amersfoort

Op bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen standaard kosten worden aangesloten op dit netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd op de Hoef

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. De reden hiervoor is omdat er veel komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat een oplevering uit pakweg 20 deelprocessen en kent verschillende onvoorziene factoren waardoor de levertijd verder kan oplopen. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (bijvoorbeeld snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen etc.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Hoef

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om deze te delen met andere partijen. Het is hiervoor echter wel vereist dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de gemoeide kosten voor een glasvezelaansluiting. Hierbij is het echter wel gebruikelijk dat deze kosten deels worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen zijn afgeschermd. Dit betekent dat deze diensten niet zichtbaar zijn voor andere partijen.