+31 76 - 5331331

Glasvezel Calveen in Amersfoort

Op het bedrijventerrein Calveen in Amersfoort is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo maakt u van de netwerken van uw vestigingen één centraal netwerk, waardoor het beheer wordt vereenvoudigt en applicaties en data voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door het opzetten van een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen patchkast of serverapparatuur in een datacenter.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Calveen

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren op bedrijventerrein Calveen, dan moet u rekening houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Calveen. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn bijvoorbeeld factoren als obstakels op de route zoals auto- /spoorwegen, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit, bouwvak en meer...