+31 76 - 5331331

Glasvezel De Brand in Amersfoort

Op het bedrijventerrein de Brand in Amersfoort ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop aansluiten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen, is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Voldoet het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende aan de behoeften van uw organisatie? Dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Brand

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Brand zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk verbonden kan worden, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Brand.