Glasvezel Amersfoort

In Amersfoort zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Amersfoort beschikt over een uitgebreide glasvezel-infrastructuur, waardoor veel bedrijven kunnen profiteren van gunstige tarieven voor een glasvezel verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Amersfoort

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Amersfoort, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Isselt
  • De Hoef
  • Wieken-Vinkenhoef

Overige bedrijvenlocaties in Amersfoort

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Amersfoort voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Calveen, De Brand, Vathorst, Izi Office, Le Roc, Trade Center Amersfoort, Bunschoterstraat, Henry Dunantstraat, Kantorenpark Stationsgebied, Kantorenpark Podium, Smink-Locatie, Middelhoefseweg, Van Boetzelaerlaan en Noack zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om te beschikken over een zakelijke glasvezelverbinding.

Overige locaties in Amersfoort

Naast de typische bedrijvenlocaties zijn er ook diverse glasvezelmogelijkheden in de diverse wijken van Amersfoort. Bedrijven die gevestigd zijn in Hof, Coninckstraat, Stadhuisplein, Meridiaan en Curacaolaan kunnen een glasvezelaansluiting aanvragen wanneer hiervoor behoefte bestaat.