+31 76 - 5331331

Glasvezel Amerongen

In Amerongen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Amerongen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Amerongen

Levering van Zakelijk glasvezel in Amerongen

IP Visie levert Zakelijk glasvezel in Amerongen op alle adressen waarvan de postcode begint met 3958. Voor de juiste tarieven en mogelijkheden is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren. Dit heeft te maken met het feit dat berekend moet worden wat de afstand is van uw pand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. Deze afstand bepaalt voor het grootste deel de hoogte van de eenmalige aansluitkosten.

Dubbel uitgevoerde glasvezel verbinding

U kunt kiezen voor een redundante glasvezelverbinding wanneer het voor de bedrijfsvoering binnen uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding met het internet staat. Een Redundante verbinding kent verschillende varianten. Dit kan onder andere bereikt worden door een verbinding af te nemen bij verschillende internet providers met een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor de situatie binnen uw organisatie? Dan kunt u bij een van onze adviseurs terecht. Onze adviseurs kunnen u vrijwel alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of waarom deze passen bij uw situatie.


Amerongen maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug