+31 76 - 5331331

Glasvezel Altforst

In Altforst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Altforst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er kan op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Altforst

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet ondertekenen, dan is de glasvezelaansluiting maandelijks opzegbaar. Hierbij blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.