Glasvezel Alteveer

In Alteveer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Alteveer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Beumeesweg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Beumeesweg, gelegen tussen Stadskanaal, Veendam en Winschoten.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Alteveer

Elke locatie in Alteveer heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaalt de glasvezeltarieven die voor uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te verbinden aan het glasvezelnetwerk zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als Ethernet VPN, Cloud Connect, SIP-trunk, Hosted Telefonie en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.