Glasvezel Alteveer

In Alteveer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Alteveer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Beumeesweg, gelegen tussen Stadskanaal, Veendam en Winschoten, aan de N366 en de N365.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Alteveer

Elke locatie in Alteveer heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaalt de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.