+31 76 - 5331331

Glasvezel Alteveer

In Alteveer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Alteveer is een dorp in de gemeente De Walden in de provincie Drenthe. Alteveer heeft ronde de 850 inwoners.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Alteveer

Elke locatie in Alteveer heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Alteveer is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.