Glasvezel Altena

In de gemeente Altena zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Altena die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder te verzenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen sneller en over grotere afstanden verzonden kunnen worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden die Zakelijk Glasvezel biedt vrijwel oneindig. Met name de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering voor uw bedrijf is.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt over een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is op dit groeipad mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezelverbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 of 100 Gbit/s.