+31 76 - 5331331

Glasvezel Altena

In de gemeente Altena zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Altena die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder te verzenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen sneller en over grotere afstanden verzonden kunnen worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden die Zakelijk Glasvezel biedt vrijwel oneindig. Met name de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering voor uw bedrijf is.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt over een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is op dit groeipad mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezelverbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Altena

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van een glasvezelnetwerk, dan kunnen de bijbehorende kosten flink oplopen. Dit komt omdat de glasvezelaansluiting dan over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in de gemeente Altena.

Zakelijk Glasvezel delen in de gemeente Altena

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.