+31 76 - 5331331

Glasvezel De Schans in Alphen aan den Rijn

Op bedrijventerrein de Schans in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel afneemt, dan krijgt u standaard de beschikking over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, waardoor het mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Wanneer de behoefte van uw bedrijf naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs de capaciteit te verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Schans

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Schans zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig de actuele glasvezeltarieven voor uw locatie controleren.