+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijnhaven in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijventerrein Rijnhaven in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Rijnhaven bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende glasvezeldiensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. U kunt Zakelijk Glasvezel aanvragen bij een van onze consultants.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering binnen uw organisatie van cruciaal belang is dat u verbonden bent met het internet, dan kan redundantie een uitkomst bieden. Wanneer u uw glasvezelverbinding redundant uitvoert, dan heeft u extra zekerheid op de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee internetverbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en tevens ook welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.