Glasvezel Molenwetering in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijventerrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel bestellen op Molenwetering

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zal u een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra IPv4 adressen nodig mocht hebben, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Tevens wordt in de aanvraag ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Molenwetering

Indien het voor uw bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u ten alle tijden verbonden bent met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde verbinding een uitkomst bieden. Met een redundante verbinding heeft u extra zekerheid over de up-time. Redundantie kan in meerdere vormen worden toegepast binnen uw organisatie. Zo kan redundantie al bereikt worden met een dubbele verbinding van twee verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw organisatie? Dan kunt u bij een van onze adviseurs terecht. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke variant het beste aansluit bij uw organisatie.