+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenwetering in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijventerrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk. Het is voor bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd mogelijk om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunt u verscheidene diensten stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel bestellen op Molenwetering

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zal u een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra IPv4 adressen nodig mocht hebben, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Tevens wordt in de aanvraag ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.