+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoorn-West in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijventerrein Hoorn-West in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Naast een IP-VPN kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen heeft u ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een gemakkelijker doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast en serverapparatuur.

Glasvezeltarieven en mogelijkheden op Hoorn-West

Op bedrijventerrein Hoorn-West zijn de glasvezeltarieven gebonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De tarieven die gelden voor uw pand worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Hoorn-West? Voer dan een Postcodecheck uit voor een direct inzicht.