+31 76 - 5331331

Glasvezel Heimanswetering in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijventerrein Heimanswetering in Alphen aan den Rijn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd op Heimanswetering

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst te realiseren op uw bedrijfslocatie, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Heimanswetering komt er een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Heimanswetering

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zult u onder andere een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Tevens dient in de aanvraag ook te zijn aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan gebruiken. In de aanvraag kan ook de eventuele behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.