+31 76 - 5331331

Glasvezel Crown Business Center in Alphen aan den Rijn

Op het Crown Business Center in Alphen aan den Rijn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Het is voor bedrijven die in de straten van het Business Center zijn gevestigd mogelijk om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Zo is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om uitermate hoge internetsnelheden te behalen tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt dat een glasvezelverbinding symmetrisch van aard is, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Tevens is er de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, waardoor u niet langer meerdere lijnen hoeft af te nemen bij uw provider. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Crown Business Center

Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er op Crown Business Park een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo is een oplevering vaak opgedeeld in 20 deelprocessen, die worden onderverdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er onvoorziene factoren optreden waardoor een oplevering verder vertraagd kan worden. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...