+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Tauro in Alphen aan den Rijn

Op het bedrijvencentrum Tauro in Alphen aan den Rijn lig een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u een passend advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u bij een van onze adviseurs terecht. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijvencentrum Tauro

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum Tauro zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Bekijk aan de hand van onze Postcodecheck alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijvencentrum Tauro.