+31 76 - 5331331

Glasvezel Veluwsekant in Almere

Op het bedrijventerrein Veluwsekant in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Veluwsekant delen

Het is mogelijk om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen door Zakelijk Glasvezel te delen met andere partijen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het noodzakelijk dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemers zal aangesteld worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk door naar de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen om zo de privacy te kunnen waarborgen.

Bellen over uw glasvezelverbinding

U kunt uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier afhandelen door te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over de glasvezelverbinding worden data en telefonie dan gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) toepassingen. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale en u wilt gebruikmaken van VoIP telefonie, dan is het mogelijk om uw telefooncentrale uit te rusten met een SIP Trunk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is het met Hosted Telefonie de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.