+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vaart in Almere

Op bedrijventerrein de Vaart in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding op de Vaart

Als u over Zakelijk Glasvezel beschikt, dan is het mogelijk om via uw glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Over dezelfde verbinding worden dan data en telefonie beiden gescheiden getransporteerd. Er zijn hierbij een tweetal diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale uitrusten met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren zonder hier zelf investeringen voor hoeven te verrichten.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Vaart

Wanneer u uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Vaart wenst aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, gewenste snelheid voor internet, en contractduur. Om direct inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein de Vaart, kunt u een Postcodecheck uitvoeren.