+31 76 - 5331331

Glasvezel Stichtsekant in Almere

Op het bedrijvenpark Stichtsekant in Almere is het mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren op het netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw glasvezelverbinding

Een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen is door te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over één verbinding. IP Visie stelt hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen beschikbaar. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP-trunk om te profiteren van de voordelen van VoIP. Heeft u geen eigen telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted Telefonie de functionaliteit van een telefooncentrale huren, zonder hier zelf investeringen voor hoeven te verrichten.

Zakelijk Glasvezel op Stichtsekant aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult u aan moeten geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt inzetten. De eventuele behoefte aan extra (vaste) IP-adressen kan ook worden aangegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Stichtsekant? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.