+31 76 - 5331331

Glasvezel De Steiger in Almere

Op bedrijventerrein de Steiger in Almere (Almere-Haven) is het mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren op het netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van diverse factoren zoals onder andere de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein De Steiger

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Steiger zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Om te bellen over uw glasvezelverbinding kan er gebruik worden gemaakt van de techniek VoIP (Voice over IP), wat inhoudt dat uw telefoonverkeer wordt getransporteerd over het internet. IP Visie biedt een tweetal VoIP oplossingen om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP-trunk wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale en u wenst te genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale? Dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale te huren die voor u wordt beheerd, zonder dat u hierin zelf hoeft te investeren.